فرکانس

الهی فرکانسم را به گونه ای تنطیم کن که من و تو به رزونانس برویم.

فرکانس

الهی فرکانسم را به گونه ای تنطیم کن که من و تو به رزونانس برویم.

فرکانس آشپزی

پنجشنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۳:۰۴ ب.ظ

 دستور پخت مربای پوست نارنج

مربایی فوق العاده خوشمزه

ابتدا به هر مقداری که دوست دارید نارنج کهنه بخرید و یا از روی درخت بِکَنید. فقط دقت کنید که حتما نارنج باید کهنه باشد یعنی نارنجی که یکسال روی درخت باقی مانده است . سپس نارنج ها را بشورید.اکنون باید نارنج ها را رنده کند . اما چگونگی رنده کردن نارنج ها بسیار مهم است . شما باید در واقع خیلی اروم نارنج را رنده کند تا تنها رنگ نارنجی پوست آن از بین برود . از آن جا که احتمال داده میشد که نتوانید این موضوع را تصور کنید چندین عکس از نارنج های پس از رنده شدن و قبل از  آن را برای شما به نمایش می گذاریم . به ادامه مطلب مراجعه کنید

بعد از این که لایه ی خیلی نازک نارنجی رنگ نارنج را با رنده برداشتید نوبت به جدا کردن لایه ی دوم پوست نارنج می شود. با نوک چاقو خیلی آرام یک برش دایره ای در وسط نارنج ایجاد می کنید . مثل اینکه شما می خواهید نارنج را از وسط نصف کنید منتهی نوک چاقو را به اندازه کمتر از نیم سانتیمتر وارد لایه دوم پوست نارنج کنید و این برش را بزنید. و سپس خیلی آرام لایه ی دوم پوست نارنج را از خود نارنج جدا کنید. قابل توجه است که لایه ی دوم پوست نارنج همان لایه ی سفید بین لایه ی نازک نارنجی رنگ و خود نارنج است. برای اینکه بتوانید بهتر این موضوع را تصور کنید تصویری را برای شما به نمایش می گذارم. به تصویر نگاه کنید.

باید تمام نارنج ها را به این شکل در بیاورید و سر آخر آن چیزی که می خوایم چیزی نیست جز شبیه به تصویر زیر. قابل توجه است که می توانید از خود نارنج ها هم میتوانید برای اب نارنج استفاده کنید. به عکس ها با دقت نگاه کنید.

حالا نوبت رسیده به جوش زدن این لایه ی دوم پوست نارنج ، مقداری آب را در قابلمه می ریزید و می گذارید روی گاز تا آب جوش بیاید ، هنگامی که که آب جوش آمد لایه ی دوم پوست نارنج را بریزید درون آب جوش و بگذارید بیست دقیقه بجوشد بعد از بیست دقیقه آن ها را آبکش کنید .اکنون به یک مرحله ی طولانی می رسیم . چون پوست نارنج تلخ است اگر این مرحله را به خوبی انجام ندهید ممکن است مربای شما تلخ شود. حالا کاری که باید بکنیم به این شرح است. آن لایه ی دوم پوست نانرج جوش خورده را در درون آبی میریزیم و آن آب را هر بیست دقیقه یکبار عوض می کنیم . اینکار را باید برای مدت طولانی انجام بدهیم مثلا حدود 10 ساعت تا کامل تلخی پوست نارنج از بین برود. هر وقت دیدید که آب رنگش عوض نشده (نارنجی یا زرد رنگ) یعنی آب شفاف باقی مانده یعنی این مرحله هم تمام شده. حالا پوست نارنج آماده است برای مربا. پوست نارنج را درون قابلمه می ریزید و حدود یک لیوان آب هم بریزید و مقداری ( به ازای هر بیست عدد نارنج سه کیلو شکر) شکر هم بریزید و گاز را روشن کنید. حالا بگذارید مربا آماده شود . و هر چند وقت یکبار با انگشت شصت و اشاره چک کنید که آیا چسبندگی مربا را بدست اورده یا نه؟ هر وقت احساس کردید ان چسبندگی مورد نیاز را بدست اورده یعنی مربای شما اماده است . به عکس زیر نگاه کنید. 

این مربا فوق العاده است. نوش جان کنید.

موافقین ۳ مخالفین ۰ ۹۴/۰۲/۰۳
فرکانس انار

نظرات  (۴)


بهار نارنج... 

:'(
پاسخ:
مربا بهار نارنج را قبلا توضیح دادم...

این مربای پوست نارنج هست...

چرا ناراحت؟
:)))))!!!!!!!!!!
پاسخ:
خنده داره؟

تعجب داره؟

خب یه فرکانسیه دیگه... هیچکس هم توجه نمیکنه:( 

فرکانس به این خوشمزگی
۰۸ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۰:۱۳ یک خبرنگار ...
چقدر جالب بود ... :)
و چقدر ظریف و پُر زحمت ... !!؟

+ من آب نارنج رو خیلییییییی دوست دارم ...
و عطر شکوفه ها و خودِ میوه اش رو ...

مربا با اینکه خیلی نمی خورم ولی این باید خوشمزه باشه ...
ممنون ... 
به خصوص از تصاویر ... :)
پاسخ:
خیلی زیاد خوشمزه است... ما یک عالمه درست کردیم ... تمام شد... هر کس خورد یک شیشه هم برد و دستورش رو هم گرفت و کلا دیوانه شد.:)
۰۹ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۱:۳۳ وخدایی که دراین نزدیکیست ..!
والا ما مربا درست میکنیم میگیم خوردن هست بردن نیست تازه دستورش روهم بدیم فوت آخرو نمیگیم مگه الکیه؟؟والا من شربتشو خونه همساده امون خوردم فوق عالیه مرباش هم آمادشو ولی دیگ پوست و موست و بهارنارنج رو فعلن تست نکردیم خیلی دوسدارم یبار اردیبهشت شیراز باشم میگن عطربهارنارنج توکوچه پس کوچه همینجوری باتو حرکت میکنه،اگه خونواده راضی بشن و یباری میشد خیلی خوب میشد.
پاسخ:
نه... ما کلا میدیم... همینطوری همه چی رو میدیم...

اره ... شیراز هم خوبه... من 4 سال بودم...

ولی شمال تو باغ یه چیز دیگه است...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">